Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Луцьку відбувся благодійний футбольний матч на підтримку жінок, звільнених з полону

  • 10.09.2023, 12:30
  • 572

Учора на стадіоні «Авангард» змагалися за першість команда Національної збірної України серед ветеранів та «Там Там ФК «Волинь». Матч організували для збору коштів на реабілітацію дівчат, які пройшли пекло російського полону

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Серед тих, хто не зламався, переживши місяці жахіть, прикордонниці Волинського загону Аліна Паніна та Людмила Кравчук. Вони повернулися на рідну землю у жовтні минулого року. Після тривалого відновлення обоє знову на службі. Однак те, через що довелося пройти, з пам’яті, на жаль, не стерти.

Благодійний матч проходив у 3 тайми, тривалістю 25 хвилин кожен. Закінчилася гра з рахунком 6:5 на користь Національної збірної України серед ветеранів з футболу.

Зазначимо, що до складу команд увійшли офіцери-прикордонники, яким теж довелося пережити тортури та знущання у неволі. Волинянин Сергій Шевчук зіграв за збірну ветеранів, а Юрій Мадін, який нині проходить службу на Львівщині, увійшов до команди «Там Там ФК «Волинь».

Під час матчу зібрали 100 тисяч гривень, які будуть в рівній мірі розподілені між дівчатами та спрямовані на їхню реабілітацію.

Віримо, що Україна скоро поверне з полону усіх наших громадян.

Схожі новини