Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

33 млн з бюджету піде на серіал «СМТ Інгулець», який зніме фірма ведучого «1+1» Горбунова

  • 19.07.2023, 12:30
  • 2 929

За даними порталу закупівель Прозорро, вчора (18 липня) був підписаний відповідний контракт між фірмою ведучого «1+1» Юрія Горбунова «Прототип продакшн» і ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України»

Юрія Горбунов. Фото з мережі
Юрія Горбунов. Фото з мережі

Про це повідомив народний депутат України Володимир Ар'єв.

«Мало вам новорічної комедії за 14 млн грн бюджетних коштів? Велике годівництво друзів і колег Зеленського триває. Фірма ведучого „1+1“ Юрія Горбунова „Прототип Продакшн“ зніме вам серіал „СМТ Інгулець“ за 33 мільйони бюджетних гривень», — йдеться в повідомленні.

Згідно з даними сайту Прозорро, компанія Горбунова має створити серіал під робочою назвою «СМТ Інгулець» до 31 грудня 2023 року. Послуга також містить написання/адаптацію сценаріїв та передбачає частковий технологічний цикл виробництва. Нардеп припускає, що створений серіал будуть транслювати на «1+1».

"Є сильна підозра, що головним героєм буде улюбленець Коломойського телебачення, власник ФК «Інгулець», аграрій Олександр Поворознюк. Той самий, який матюкає все навколо, крім Зеленського, якого він любе. Це, звісно, припущення, але після серіалу «Слуга народу» нічому не здивуюсь. Народу втулять новий образ — малограмотного, агресивного, балакучого невігласа. І народ за це тепер заплатить зі своєї кишені", — додав Ар'єв.

Схожі новини