Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Закарпатті прикордонники спільно з курсантами вищих навчальних закладів системи МВС продовжують патрулювати у прикордонні

  • 10.07.2023, 17:00
  • 454

На Закарпатті тривають заходи, спрямовані на посилення охорони кордону з сусідніми країнами. У межах цих заходів до забезпечення публічної безпеки і правопорядку у прикордонній зоні вже вдруге залучений особовий склад закладів вищої освіти МВС

Майбутні офіцери поліції спільно з військовослужбовцями Мукачівського загону ефективно служать на підступах до державного кордону.

Загалом протягом минулих двох діб на ділянці Мукачівського прикордонного загону припинено вісім спроб незаконного перетину кордону, у результаті чого затримані 10 військовозобов'язаних чоловіків.

Один із затриманих виявився мешканцем Закарпаття, ще троє чоловіків прибули із Івано-Франківщини, решта приїхали з Києва, Львова, Чернівців, Дніпра, Житомира та Запоріжжя.

На затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204−1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Схожі новини