Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Побоюються критики: чиновників адміністрації Трампа не хочуть брати на роботу

  • 08.04.2021, 13:00
  • 582

Співробітників адміністрації колишнього президента США Дональда Трампа не хочуть брати на роботу. Керівники побоюються критики з боку ділових партнерів і нової влади

Про це пише видання The Washington Post.

Наприклад, Елейн Чао працювала у Трампа міністром транспорту. До приходу в адміністрацію вона займала посади в радах директорів великих публічних компаній, таких як Dole Foods, Protective Life і Wells Fargo. У президента Джорджа Буша Елейн Чао працювала міністром праці. Її чоловік — Мітч Макконнелл, республіканець від штату Кентуккі.

Але тепер Чао зіткнулася з проблемою пошуку роботи.

За словами двох кадрових фахівців, з якими Чао консультувалася особисто, поки їй не вдалося знайти підходящу посаду. Керівники компаній побоюються негативної реакції на зв’язку з колишніми чиновниками Трампа. І це не дивлячись на те, що Чао подала у відставку на наступний день після штурму Капітолію 6 січня.

Один з фахівців з кадрових питань сказав, що його команда провела опитування деяких компаній про їх інтерес до Чао, але не знайшла бажаючих. «Відповідь була такою: «Ще занадто рано», — сказало джерело.

При цьому наголошується, що Чао не була повністю виключена з корпоративного світу.

«Вона розглядає ряд запрошень в різні корпоративні поради директорів», — зазначило джерело.

Схожі новини