Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У родині Садових годувальником є дружина Катерина

Міський голова Львова задекларував 694 тисячі доходу, а його дружина – майже 6 мільйонів

Голова Львівської ОТГ Андрій Садовий оприлюднив в електронній декларації свої доходи за 2020 рік. Суттєвих змін у його сімейному бюджеті немає, уже традиційно живе на зарплату мера, а ключовим годувальником у сім’ї є дружина.

Торік Садовий заробив на по­саді керівника міста 694 тисячі 992 грн. Це «гола» зарплата на по­саді міського голови. А ось його дружина Катерина Кіт-Садова одержала від підприємницької ді­яльності майже 6 мільйонів гри­вень. Вона є власницею 12 медій­них підприємств.

Доходи дружини мера — зарплата у ПрАТ «Телерадіокомпа­нія «Люкс», дивіденди у цій же те­лерадіокомпанії, а також платня за сумісництвом. Катерина Кіт-Садова задекларувала 130 ти­сяч гривень банківських відсотків. Тримає у банку майже 2 мільйони гривень, а готівкою зберігає 150 тисяч грн і 10 тисяч доларів.

Судячи з декларації, Ан­дрій Садовий живе без авто, будинок записаний на дружи­ну. Банківських вкладів голова Львівської ОТГ теж не має. Се­ред активів Садового — торго­вий знак партії «Самопоміч».

Катерина Кіт-Садова во­лодіє трьома земельними ді­лянками, одну з них орендує у Львівської міської ради. Серед­ня вартість цих ділянок — понад пів мільйона гривень. Дружи­ні мера належать два автомо­білі марок Merсedes-Benz 2012 року випуску та Skoda 2017 року. Їхню вартість оцінюють у понад пів мільйона гривень за кожен.

Схожі новини