Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Opti – комфортне таксі під будь-який бюджет

  • 24.03.2021, 17:31
  • 602

Наявність громадського транспорту в місті не завжди є головним аргументом на користь його застосування. Не завжди є можливість скористатися трамваєм, метро, ​​автобусом або тролейбусом.

Іноді доводиться замовляти таксі Opti, щоб з комфортом і відповідним рівнем безпеки відправитися з однієї точки в іншу. Це особливо актуально в нічний час, коли громадський транспорт і зовсім не працює.

Які проблеми вирішує Opti?

Є величезна кількість проблем при замовленні таксі на вулиці або по телефону, користуючись якимись місцевими компаніями. Серед проблеми варто виділити кілька актуальних моментів:

  • нерозторопність диспетчера, що тягне за собою довге очікування автомобіля;
  • несумлінність величезної кількості водіїв;
  • неможливість вибирати машину, відповідну до Ваших вподобань;
  • непрофесіоналізм і грубість водіїв та диспетчерів.

Дані проблемні моменти зникнуть, якщо скористатися ідеальними послугами від такої компанії, як Opti. Клієнтів чекають прийнятні тарифи, величезна кількість автомобілів на вибір, а також ідеальне ставлення до кожного замовника.

Зручність замовлення

Компанія завжди на стороні людей і своїх співробітників. Гармонія між ними і є причиною створення якісного сервісу з індивідуальним підходом до кожного. Серед ключових переваг співпраці можна виділити деякі важливі моменти:

  • комфортний додаток для виклику таксі;
  • цілодобова підтримка;
  • кешбек з кожної поїздки;
  • присутність не тільки у Львові, а й в інших містах України.

Завдяки цим переваги робота організована швидко і максимально ефективно. За бажанням клієнти можуть зробити виклик без посередництва оператора. Для цього використовуються відповідні додатки. Але традиційно є і стандартний спосіб виклику, коли використовується звичайний номер телефону і замовлення приймається диспетчером.

Попередньо клієнт отримує інформацію про вартість поїздки та автомобіль, який його чекає. Заздалегідь необхідно вибрати тариф, від якого залежить підсумкова вартість. Поїздка здійснюється за найкоротшим маршрутом, що виключає додаткові витрати.

Особливості Opti у Львові

Кожен знає, що Львів — це не просто велике і комфортне місто, але тут є чимала кількість цікавих пам'яток. Оцінити їх за кілька днів не завжди реально, тому доводиться використовувати таксі. Opti в даному випадку підходить як ніколи ідеально за всіма параметрами: вартість, комфорт, безпека і швидкість пересування.

Схожі новини