Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Казус із цукерками: що чекає одеську кицю в Ізраїлі

  • 16.01.2021, 12:55
  • 703

Кішка, яка випадково потрапила у контейнер із цукерками в Одесі, перенесла тритижневу подорож морем до Ізраїлю. Майже місяць тварина харчувалася лише цукерками ручної роботи, які тепер доведеться знищити

Історію киці-мандрівниці розповіли в ефірі випуску ТСН.19:30.

Так, тварину спочатку випадково зачинили з вантажем ще в Росії. Звідти рефрижератор привезли до Одеси, де його завантажили на судно. Ізраїльтяни неабияк здивувалися, коли побачили кішку у контейнері.

Згодом з'ясувалося, що у пошуках їжі тварина прогризла кілька ящиків і поласувала цукерками. Також киця пила конденсат від холодильного устаткування.

Всередині контейнера були стабільні плюс 18 градусів, завдяки чому вона змогла вижити. А от пошкоджений вантаж, дорогі цукерки ручної роботи, доведеться знищити, оскільки кішка порушила усі санітарні норми.

«З кішкою все добре. Вона зараз на карантині. Ми чекаємо інформацію від наших партнерів про подальшу долю тварини. Я все ж гадаю, що вона матиме громадянство Ізраїлю, плюс я дуже радий, що кішка просто залишилася жива. Це найважливіше», — сказав Олександр Винник, директор Одеської компанії-перевізника.

Фото: 7 канал
Фото: 7 канал

Читайте також: Після дипломатичної служби кіт пішов на пенсію

Він також наголосив, що «це унікальний випадок» і таке сталося вперше в практиці компанії, а також у роботі колег.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після перегляду камер відеоспостереження з'ясувалося, що кішка забігла в контейнер під час завантаження.

Схожі новини