Передплата 2024 ВЗ

На три знаки зодіаку впаде "грошовий дощ"

  • 31.12.2020, 20:10
  • 2 955

Укладачі гороскопів назвали знаки Зодіаку, до яких Бик буде особливо прихильним і принесе бажаний матеріальний достаток і гроші

Символ прийдешнього 2021 року Бик — це відомий трудівник, який ніколи не женеться за легкими грошима і при цьому не цурається ніякої роботи, якщо вона здатна забезпечити достатній рівень життя. Про це пише видання «Слово і фраза».

Водолій

У 2021 році Водолії обійдуть всі підводні камені, тож фінансові промахи у новому році їм абсолютно не загрожують. Представники цього знаку зуміють добре зміцнити матеріальні тили не тільки завдяки власним зусиллям, а й удачі, яка в рік Бика буде на їхньому боці. Заради легких грошей, прибутку або виграшу вони навіть готові ризикувати. «Чому б не спробувати» — кажуть зірки.

Рак

2021 рік обіцяє стати щасливим періодом у фінансовій сфері для Раків, яким у цей час щаститиме на гроші. Все, що вони отримають, вони заслужили сповна. До того ж Ракам можуть повернути борги з дивідендами. У когось знайдуться спонсори, а хтось отримає спадок. Та й колишні капіталовкладення практичних Раків непогано компенсуються, однак складності з роботою можуть прикрити основне джерело доходів.

Козоріг

Козороги в 2021 році опиняться серед улюбленців Фортуни. Фінансовий ріст вам обіцяє та робота, де ви зможете реалізувати себе на всі сто, викластися і фізично, й інтелектуально. До того ж таке заняття буде Козорогам в кайф. Так що представників цього знаку можна назвати щасливими людьми — їхня улюблена справа припаде з можливістю заробити. Відточуйте професійну майстерність, вкладайте максимум енергії в свою працю — і ви станете багаті у всіх сенсах.

Схожі новини