Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині озброєний гранатами грабіжник напав на магазин (фото)

  • 16.11.2020, 14:50
  • 738

Грабіжник погрожував підірвати магазин та викрав сумочку з грішми у продавця

У неділю, 15 листопада, у селі Суховоля Городоцького району 42-річний чоловік з бойовими гранатами вчинив напад на місцевий продуктовий магазин та намагався втекти. У цей же день грабіжника — раніше судимого мешканця сусіднього села Бартатів — затримали в лісі неподалік. У нього вилучили дві гранати та вкрадені у продавця гроші.

У поліції Львівщини повідомили, що інцидент трапився 15 листопада близько 16:20. 42-річний раніше судимий чоловік, тримаючи в руках гранату, зайшов у місцевий продуктовий магазин у Суховолі та вимагав у продавчині безоплатно віддати йому товари. У разі відмови — погрожував підірвати приміщення. Жінці вдалося втекти та зателефонувати в поліцію.

Тим часом грабіжник викрав сумочку з грошима і особистими речами продавчині та втік. Невдовзі його затримали у лісосмузі поблизу села. Раніше судимий 42-річний мешканець Городоцького району перебував у стані алкогольного сп’яніння. У нього вилучили дві гранати РГД-5 та інші речові докази. Нападника затримали. Боєприпаси правоохоронці скерували на експертне дослідження.

За фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Схожі новини