Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Обіцянка-цяцянка: після програшу на виборах кандидат відібрав у жителів бруківку

  • 15.11.2020, 18:30
  • 1 006

У Чернівцях кандидат у депутати, після програшу на виборах, відібрав у мешканців багатоповерхівки бруківку, якою він обіцяв облаштувати доріжку

У Чернівцях кандидат у депутати забрав бруківку з двору, в якому обіцяв її встановити напередодні місцевих виборів-2020. За словами мешканців цього двору, саме так політик відреагував на те, що за нього проголосувала невелика кількість виборців.

Місцеві мешканці розповідають: йдеться про кандидата від партії «Слуга народу» Владислава Пруського.

«Переважно його (Владислава Пруського — ред.) помічник тут бігав. Вони привезли ці поребрики, щебінь, бруківку», — каже один із мешканців будинку на вулиці Воробкевича Роман.

За словами Романа, кандидат у депутати під час зустрічі з виборцями пообіцяв побудувати доріжку в його дворі. Втім після волевиявлення роботи ще не встигли завершити, а політик приїхав і доручив забрати матеріали, аргументуючи це тим, що за нього «проголосували лише декілька людей».

«Він прийшов після виборів і нагло сказав, мовляв: «Ви за мене не проголосували, то я це все забираю», — підтверджує ще один місцевий мешканець Ігор.

Сам Пруський усе заперечує. Наполягає, що бруківку не привозив. Балотувався він по першому виборчому окрузі у Чернівцях, до якого входить і будинок по вулиці Воробкевича.

Заступник голови обласного комітету виборців Ігор Бабюк прокоментував ситуацію так: облаштування благоустрою за гроші кандидата може розцінюватися як непрямий підкуп виборців.

Схожі новини