Передплата 2024 «Добрий господар»

Порошенко закликав українців дотримуватись правил карантину, а Зеленського - не нехтувати законами

  • 13.10.2020, 19:37
  • 703

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» закликав українців в умовах стрімкого поширення коронавірусу бути відповідальними і не нехтувати правилами безпеки. Він наголосив, що через безвідповідальну позицію влади порятунок людей значною мірою залежить від них самих

«Ви бачите, що влада діє за принципом „спасение утопающих — дело рук самих утопающих“. Тому багато що залежить від вас самих. Нікому не бажаю того, що сам у ці дні переживав. Вдягайте маски, і не на кадик, а на обличчя. Мийте руки. З милом і ретельно», — нагадав Петро Порошенко прості правила.

«Дотримуйтеся дистанції. Наобнімаєтесь ще і націлуєтеся, були б живі та здорові. Подумайте про безпеку рідних та ближніх. І тоді все буде добре», — переконаний п’ятий Президент.

«Переможемо і ковід-19, і зе-19. І коронавірус, і вірус дилетантства та непрофесійності. І перший крок — це одягти маску і прийти на місцеві вибори 25 жовтня. Із дотриманням соціальної дистанції — проголосувати за професійну команду в кожній області, місті, ОТГ і районі», — переконаний Порошенко.

«Владі не допоможуть сумнівні маніпуляційні опитування, які суперечать виборчому законодавству. І незаконне втручання президента Зеленського у виборчій процес на боці слуг-банкрутів. Сам таких і понабирав. Не допоможуть і спроби влаштувати під виглядом кварталівської пародії на референдум незаконну агітацію за одну із політичних сил», — зауважив лідер опозиції.

«Нарешті, ми застерігаємо владу від спроб вставити в це так зване опитування будь-яку формулу, яка легітимізувала б капітуляцію», — попередив п’ятий Президент.

Схожі новини