Передплата 2024 «Добра кухня»

“Заява Дубінського - фейк, задача якого скомпрометувати моє ім”я”, — Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий спростував інформацію, що партія “Слуга народу” буцімто підтримуватиме його на посаду мера на майбутніх виборах

В інформаційному просторі спливла заява нардепа з фракції «Слуга народу» Олександра Дубінського, мовляв, партія «Слуга народу» розглядає варіант підтримки чинного міського голови Львова Андрія Садового на виборах мера Львова. Про це одіозний Олександр Дубінський заявив на своєму каналі у Youtube.

Нагадаємо, Андрій Садовий є лідером партії «Самопоміч», тобто, де-юре, має свою партію, від якої мав би висуватися на вибори міського голови. Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня.

«Ходять чутки, сподіваюся, чутками вони й залишаться, що мер Львова Садовий може піти на вибори під прапором „Слуги народу“. Для мене це парадокс і нісенітниця, — заявив Олександр Дубінський. — Андрій Садовий є не лише міським головою Львова, але й ідейним лідером партії „Самопоміч“, яка була бенефіціаром всього того, що відбувалося в країні протягом 2014−2019 років, й проти чого ми виступали, коли йшли до своїх виборців і говорили про те, що ми інші. Ми зараз фактично висуваємо, і, борони Боже, висунемо (тому що це поки ще неофіційна інформація), людину в мери Львова, яка сповідувала ту ідеологію, яку ми намагалися побороти і побороли за допомогою наших виборців», — сказав Олександр Дубінський.

Кореспондент «ВЗ» зателефонувала Андрію Садовому, аби він прокоментував заяву Дубінського. Міський голова назвав це «інформаційною провокацією».

«Це фейк, задача якого — скомпрометувати моє ім"я, — заявив кореспондентові „ВЗ“ Андрій Садовий. — Ця інформація не має нічого спільного з правдою. Вибори наближаються і, думаю, бруду з кожним днем буде все більше. Треба мати міцну нервову систему. Тому будьмо готові до всяких подібних речей. Намагаюся на це не звертати уваги».

Фото: Варіанти

Схожі новини