Передплата 2024 «Добрий господар»

"Навіть "Слуги народу" зрозуміли, що підписані Єрмаком в Мінську домовленості – це зрада національних інтересів", - Синютка

  • 20.03.2020, 15:42
  • 548

Це добрий знак, але, на жаль, представники Львівщини в партії «Слуга народу» поки свою позицію з цього приводу чітко не висловили, що може означати, що вони повністю підтримують політику голови Офісу Президента Єрмака.

Про це написав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка у своєму Фейсбук.

«Прочитав сьогодні інтерв’ю на ‪Цензор.НЕТ‬ Бутусова з Гео Леросом (народним депутатом «Слуги народу») із ключовим посилом «визнання терористів і здача національних інтересів для нашої партії неприйнятні».

Навіть «Слуги народу» зрозуміли, що підписані Єрмаком в Мінську нові домовленості про створення Консультативної Ради з терористами — це зрада національних інтересів. Це добрий знак, але, на жаль, представники Львівщини в партії «Слуга народу» поки свою позицію з цього приводу чітко не висловили, що може означати, що вони повністю підтримують політику голови Офісу Президента Єрмака.

Нагадаю, що минулого тижня я ініціював звернення депутатів Верховної Ради від Львівщини до Президента про неприпустимість підписання жодних документів, які легалізовуватимуть терористів і зніматимуть відповідальність з Росії як агресора за війну на Донбасі.

Це звернення підписали всі депутати, які представляють Львівщину, крім депутатів від «Слуги народу».

Думаю, що кожна людина Львівщини тепер має для себе маркер: хто відстоює державницькі позиції, а хто готовий капітулювати перед ворогом."

Схожі новини