Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Богдан і Баканов побилися на Банковій, голова ОПУ залишився без зуба

  • 03.11.2019, 10:36
  • 1 204

Голова СБУ Іван Баканов вибив зуб голові Офісу Президента Андрієві Богдану. Інцидент стався 30 жовтня на вулиці Банковій, де розташований Офіс Президента України

Про це йдеться на сайті 24 каналу

«На Банковій побилися Баканов і Богдан. Богдан з тих пір на роботу не виходить. Причина конфлікту — призначення начальника Головного слідчого управління СБУ. Богдан хотів — Нескромного (чинного заступника голови СБУ). Баканов — Вовка. Богдану вибили зуб», — написав на своїй фейсбук-сторінці журналіст Станіслав Речинський.

Він додав, що Президент України Володимир Зеленський підписав подання Баканова на звільнення 2 заступників голови СБУ — Владислава Бухарєва та Дмитра Нескромного

«Дублик (заступник голови СБУ) не підписав. Баканов — це Коломойський. І він зараз фактично керує СБУ. І це погано», — додав журналіст.

Інформацію про конфлікт баканова та Богдана підтвердила журналістка Соня Кошкіна.

«Фактаж весь підтверджую — перевірила. І по Богдану — теж. Оцінки і акценти у мене дещо інші, але поки залишу їх при собі — зараз важливий саме фактаж», — написала журналістка на своєму телеграм-каналі.

Голова Офісу Президента традиційно займається тролінгом і поки що серйозно нічого не прокоментував. Лише опублікував у фейсбуці такий допис:

«Баканов, не попадайся на моєму шляху! Наступного разу вип'ю всю кров. Будеш кішкам хвости крутити!»

Голова СБУ теж поки що теж офіційно не підтвердив і не спростував інформацію про бійку. Сказав лише: «Дуже смішно».

«Взяв і написав Баканову. Він відписує: „Дуже смішно“ і багато смайликів. От тепер сиджу і думаю, то побилися, чи не побилися? У будь-якому разі, джерело в ОПУ „дало мені зуб“, що у Богдана із зубом все ок», — повідомив на своєму телеграм-каналі журналіст Роман Кравець.

Натомість в Офісі президента цю інформацію спростовують і називають фейком

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у facebook.

«Ми спростовуємо цю інформацію, хоч в особливому спростування вона не потребує, бо є вигаданою від початку і до кінця. В черговий раз надбанням громадськості став фейк, не заснований на жодному джерелі, який заслуговував би хоч якусь довіру», — написав Тимошенко.

Схожі новини