Передплата 2024 «Добрий господар»

Стало відомо, коли і де відбудеться бій Усик — Белью

  • 16.08.2018, 17:18
  • 677

Промоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк заявив про те, що бій українця проти британця Тоні Белью відбудеться 10 або 17 листопада 2018 року в Великобританії.

В інтерв'ю Sport.ua промоутер зазначив, що обидва боксери хочуть очної зустрічі на рингу. За його словами, для британця поєдинок — певний виклик, оскільки той вже давно не входив у першу важку категорію.

«[Промоутер Белью] Едді Хірн мені розповідав: Тоні, побачивши, що Усик його викликав, подзвонив через п'ять хвилин і сказав: „Я роблю цей бій. Це буде мій дембельський акорд. Незалежно від того, виграю або програю — я завершу кар'єру“. Єдине, він сказав, що хоче, щоб бій з Усиком був за всі його пояси», — зазначив Красюк.

Представник українського боксера додав, що вже наступного дня він спілкувався з Хірном з приводу організації поєдинку, який пройде в першій важкій ваговій категорії. У разі успішного захисту титулів наступні бої Усик проведе в суперважкій вазі.

У фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) у важкій вазі український боксер Олександр Усик переміг росіянина Мурата Гассієва і став абсолютним чемпіоном світу та володарем трофея Мухаммеда Алі.

Після перемоги Усик кинув виклик 35-річному екс-чемпіонові WBC у важкій вазі британському боксеру Тоні Белью. Пізніше українець повідомив, що хоче битися з британцем у рамках суперважкої ваги.

Схожі новини