Передплата 2024 «Добра кухня»

У Дніпрі житель Луганська зґвалтував та пограбував 17-річну дівчину

  • 17.07.2018, 15:36
  • 705

У Дніпрі ввечері 15 липня по допомогу до поліцейських звернулася 17-річна дівчина, яка розповіла, що її зґвалтували і пограбували.

Про це повідомляє Інформатор.

Всю ніч правоохоронці шукали чоловіка, причетного до цього злочину, і близько 3 ранку підозрюваного вдалося затримати біля залізничного вокзалу, коли він намагався покинути місто.

Дівчинка розповіла, що познайомилася з цим чоловіком близько 23:00 на одній із зупинок громадського транспорту в АНД районі Дніпра. Він сказав, що вже довго чекає таксі, і запропонував провести її додому. Не відчувши небезпеку, дівчинка погодилася і пішла разом з незнайомцем. Знайшовши безлюдне місце, чоловік зґвалтував дівчинку і забрав у неї телефон, ланцюжок та інші цінні речі, після чого зник.

Залишившись без телефону, дівчинка почала шукати випадкових перехожих і просити у них телефон, щоб подзвонити в поліцію. На допомогу до неї направили патрульний екіпаж. Поліцейські опитали потерпілу та дізналися прикмети, за якими можна впізнати злочинця.

Прикмети розшукуваного чоловіка поліцейські передали і таксистам. Виявилось, що підозрюваний сів у таксі і попрямував у бік залізничного вокзалу. Таксист передав інформацію правоохоронцям і ті прибули на місце.

Чоловік, підозрюваний у зґвалтуванні 17-річної дівчини, виявився 35-річним мешканцем Луганська, який збирався покинути Дніпро цієї ночі. На місце прибули співробітники слідчо-оперативної групи, а підозрюваного доставили в Амур-Нижньодніпровське відділення поліції.

Схожі новини