Передплата 2024 «Добрий господар»

Компанія Apple планує збільшити екрани нових моделей iPhone

  • 05.01.2018, 19:59
  • 1 638

 Замовлення на дисплеї з діагоналлю 6,5 дюймів вже розміщено на потужностях південнокорейської компанії LG.

Компанія LG Display отримала від Apple замовлення на виробництво в 2018 році 15-16 млн екранів для смартфонів. Всі екрани в партії одного розміру - 6,5 дюйма, а отже, призначаються для нової моделі зі збільшеним розміром екрану.

Цю модель умовно називають iPhone X Plus і журналісти відзначають, що раніше у моделей лінійки Plus екрани не були більше 5,5 дюймів. Судячи з усього, iPhone з 6,5-дюймовим OLED-екраном може дебютувати вже в цьому році.

Розмір партії (15-16 млн штук) невеликий, але слід враховувати, що нова модель буде випущена в продаж лише в жовтні або листопаді. Таким чином, замовлення на 2018 рік покриває тільки потреби перших двох-трьох місяців продажів. Більш того, корейські ЗМІ стверджують, що компанія Samsung залишиться основним постачальником екранів для моделі з екраном розміру 5,8 дюйма.

У листопаді 2017 року НВ повідомляло, що в своїй доповіді для інвесторів аналітик компанії KGI Securities Мін-Чі Куо зазначив, що Apple готується представити три нові моделі в наступному році на основі поточного дизайну iPhone X, в тому числі два великих телефони. За його словами, в доповненні до 5,8-дюймового iPhone з OLED-дисплеєм, в лінійці з'явиться модель Plus з розмірами екрану в 6,5 дюймів.

Джерело: Новое Время

Схожі новини