Передплата 2024 ВЗ

На аборті наполіг Тімберлейк…

У книзі спогадів під назвою The Woman in Me знаменита попзірка Брітні Спірс розповіла про «одну з найболючіших» сторінок свого життя

Як розповіла Спірс, її експартнер Тімберлейк "був упевнений, що не хоче стати батьком". І співачка наважилася на аборт... Фото AFP.
Як розповіла Спірс, її експартнер Тімберлейк "був упевнений, що не хоче стати батьком". І співачка наважилася на аборт... Фото AFP.

Американська співачка Брітні Спірс зізналася, що багато років завагітніла від музиканта й актора Джастіна Тімберлейка — і за його наполяганням зробила аборт. Стверджував, що не готовий стати батьком… Якби вирішувала сама, каже Спірс, то ніколи би так не зробила.

Невдовзі на полицях книжкових крамниць усього світу з’явиться автобіографічна книга Брітні Спірс під назвою The Woman in Me (буквально «Жінка в мені», можна перекласти також як «Жінка, якою я є»). У своїх мемуарах зірка шоубізнесу розповіла про свій нелегкий шлях до успіху на світовій сцені, а також про свої психічні проблеми, спричинені, зокрема, правом опіки над Брітні, яке протягом 13 років мав батько знаменитої співачки.

«Я кохала Джастіна. Сподівалася, що створимо сім'ю»…

У своїй книзі Брітні Спірс також розповіла, що понад 20 років тому, коли її партнером був американський актор і музикант Джастін Тімберлейк, вона завагітніла від нього — і зробила аборт. Усе через те, що Тімберлейка, за словами Спірс, новина про її вагітність аж ніяк не потішила…

«Для мене це було несподіванкою, але не трагедією, — розповіла Брітні Спірс (уривок її автобіографічної книги опублікував портал рeople.com). — Я дуже кохала Джастіна. Завжди сподівалася, що одного разу ми створимо сім'ю… Просто це сталося набагато раніше, ніж я очікувала. Але Джастін точно не зрадів через мою вагітність. Він сказав, що ми ще не готові мати дитину в нашому житті. Що ми занадто молоді для цього».

«Якби це залежало тільки від мене, я би ніколи не зважилася на аборт, — веде далі співачка. — Однак Джастін був упевнений, що не хоче стати батьком. Досі це залишається однією з найболючіших речей, які я коли-небудь переживала у своєму житті».

Схожі новини