Передплата 2024 «Добра кухня»

Не розлучення, а сепарація

Наступного тижня уся родина Трюдо вирушить у відпустку. Разом

Софі й Джастін Трюдо прожили у шлюбі 15 років. Кажуть, попри сепарацію "залишаться близькою родиною"... Фото bloomberg.com.
Софі й Джастін Трюдо прожили у шлюбі 15 років. Кажуть, попри сепарацію "залишаться близькою родиною"... Фото bloomberg.com.

Гучні заголовки на кшталт «прем'єр-міністр Канади розлучається» не відповідають дійсності. Насправді, як повідомила канцелярія прем'єр-міністра Канади, після 18 років перебування у шлюбі Джастін Трюдо і його дружина Софі (з дому Ґреґуар) підписали «юридичну угоду про сепарацію». Тобто про окреме життя, яке, однак, не є розлученням.

«Після багатьох серйозних і складних дискусій ми прийняли рішення про сепарацію», — повідомило подружжя Трюдо у соцмережі Instagram. При цьому Софі й Джастін підкреслили, що «залишаться близькою родиною».

«Ми відчуваємо глибоку прихильність і повагу одне до одного, — наголосила пара. — А також повагу до всього, що ми побудували разом і продовжимо будувати».

Закохалися на благодійному балу

Як нагадує AFP, Джастін Трюдо й Софі Ґреґуар, що були знайомі з дитинства, закохалися вже у дорослому віці, на благодійному балу, що відбувся 2003-го. Через два роки Софі й Джастін одружилися у Монреалі. У подружжя троє дітей — 15-річний Ксав'є, 14-річна Елла-Ґрейс і 9-річний Адрієн.

Після того, як 2015 року лідер лібералів Джастін Трюдо став прем'єр-міністром Канади, тележурналістка Софі Трюдо супроводжувала чоловіка під час його публічних виступів. Як зазначає AFP, дружина Трюдо брала участь у багатьох благодійних і соціальних кампаніях.

Канцелярія глави уряду Канади нагадала про необхідність поважати приватне життя сім'ї Трюдо. А також повідомила, що наступного тижня уся прем'єрська родина разом вирушить у відпустку.

Схожі новини