Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гаррі й Меґан передумали сваритися з Чарльзом?

Після похорону Єлизавети ІІ перемонтовують відзнятий серіал — аби був «прихильнішим до королівської родини»

Прем'єру документальної стрічки про каліфорнійське життя-буття Гаррі й Меґан можуть відкласти. Відхід королеви Єлизавети ІІ в інший світ спонукав подружжя замислитися над уже відзнятою відеопродукцією... Фото abcnews.com
Прем'єру документальної стрічки про каліфорнійське життя-буття Гаррі й Меґан можуть відкласти. Відхід королеви Єлизавети ІІ в інший світ спонукав подружжя замислитися над уже відзнятою відеопродукцією... Фото abcnews.com

Як інформували раніше західні ЗМІ, за контрактом із Netflix британський принц Гаррі та його дружина Меґан Маркл беруть участь у зйомках документального серіалу про своє життя. І ось днями наближене до подружжя джерело повідомило: пара хоче внести правки до вже відзнятого відеоматеріалу — щоб зобразити королівську родину Великої Британії у вигіднішому світлі.

Уперше про співпрацю Netflix (американської компанії, що виробляє відеоконтент) з принцом Гаррі й Меґан Маркл медії повідомили торік. Принц і його дружина-американка, які переїхали до Штатів, підписали з гігантом відеоіндустрії контракт на суму 100 мільйонів доларів. За ці гроші продюсери Netflix зобов’язалися створювати за участю Гаррі й Меґан фільми й документальні серіали, а також програми для дітей.

Одним із таких проєктів є документальна стрічка Heart of Invictus. Розповідає про спортивні змагання ветеранів воєнних конфліктів, Invictus Games («Ігри Нескорених»), ініціатором яких став саме принц Гаррі (молодший син британського короля Чарльза ІІІ і його загиблої в автокатастрофі першої дружини, принцеси Діани, свого часу служив у Афганістані). Під час останніх Invictus Games, у квітні 2022 року в нідерландській Гаазі, Гаррі й Меґан супроводжувала команда Netflix.

Через кілька тижнів після тих «Ігор Нескорених» портал Page Six повідомив про ще один Netflix-проєкт за участю Гаррі й Меґан. Подружжя погодилося на зйомки документального серіалу про їхнє приватне життя у маєтку в Монтесіто (Каліфорнія), куди принц і його дружина переїхали після того, як відмовилися від виконання обов’язків членів монаршої родини Великої Британії.

Цей уже відзнятий відеоматеріал платформа Netflix планувала показати восени 2022 року, — з тим розрахунком, аби його прем'єра збіглася з прем'єрою п’ятого сезону легендарного телесеріалу «Корона» (розповідає про життя померлої британської королеви Єлизавети II та усієї монаршої родини).

Але увага: днями той же портал Page Six повідомив, що прем'єру документальної стрічки про каліфорнійське життя-буття Гаррі й Меґан можуть відкласти. Мовляв, відхід королеви Єлизавети ІІ в інший світ спонукав подружжя замислитися над уже відзнятою відеопродукцією… Посилаючись на «чимало різних джерел», Page Six інформує: принц Гаррі й Меґан Маркл хочуть внести правки до записаного відеоматеріалу, тому що прагнуть зробити його «прихильнішим до королівської родини».

«Зараз щодо цього тривають переговори, — розповіла людина з близького оточення принца і його дружини. — Я чув, Меґан і Гаррі планують перенести старт фільму про своє приватне життя у Каліфорнії на наступний рік. Але не виключено, що цей проєкт взагалі «помре».

Складні стосунки Меґан Маркл із членами королівської сім'ї були однієї з причин, що спонукали подружжя відмовитися від виконання офіційних обов’язків членів монаршої родини й переїхати до США. Як інформують британські ЗМІ, конфлікт між батьком Гаррі, новоспеченим королем Чарльзом III, та його молодшим сином і дружиною не можна вважати вичерпаним… Але, можливо, усе в королівській родині ще налагодиться?..

Схожі новини