Передплата 2024 «Добрий господар»

«Під час маршу я розуміла, що увесь світ з Україною»

«Міс Україна» Вероніка Дідусенко з американською правозахисницею Глорією Оллред виступили на підтримку України під час LA Hollywood Pride Parade

На початку повномасштабного вторгнення російських агресорів в Україну «Міс Україна-2018» Вероніка Дідусенко, подолавши чотири країни, прилетіла до Сполучених Штатів Америки. Та, попри тисячі кілометрів, що віддаляють її від рідної землі, Вероніка серцем з Україною, організувала за океаном велику роботу на підтримку України.

Цьогоріч під час всесвітньо відомого параду, що відбувся у Лос-Анджелесі, відомій події LA Hollywood Pride Parade, була креативна жовто-блакитна платформа, щоб привернути увагу міжнародної та американської спільноти до війни в Україні.

Це ініціювала відома американська правозахисниця Глорія Оллред, яка бореться за захист прав жінок майже 50 років та веде ТОП-гучні справи. Починаючи з Рональда Рейгана, не було жодного президента Сполучених Штатів Америки, який би не прислухався до порад правозахисниці Глорії Оллред.

Голос та думка Глорії Оллред дуже вагомі, тому вона разом з Веронікою Дідусенко зробили жовто-блакитну ходу у межах всесвітньо відомого параду у Лос-Анджелесі, який, до речі, вперше відбувся у 1981 році. Глорія - зірка параду, яка активно виступає за захист прав ЛГБТ-ком'юніті.

- Я з величезною радістю прийняла запрошення від Глорії Оллред долучитися до LA Hollywood Pride Parade, - каже Вероніка Дідусенко. - Кожного року машина, на якій їде Глорія, її одяг та люди, що марширують біля машини, відповідають певній тематиці. Цього року тематикою стала Україна! Так Оллред вирішила продемонструвати свою підтримку Україні в її боротьбі за свободу, незалежність і шлях до перемоги України у цій війні. Разом зі мною в параді також взяв участь мій син Сандрік. Усі люди, які були у машині Глорії Оллред та крокували поряд, були одягнені у блакитно-жовті кольори. Наша машина була зіркою параду і привертала увагу людей по всьому Лос-Анджелесу. Машина була брендована банерами: Ukraine, Support Ukraine, Pray for Ukraine. Всі навколо були з прапорцями України. Це дуже зворушливо, бо на цей парад приїжджають люди з усього світу. Під час маршу я чула, як люди підтримували нашу країну, я розуміла, що увесь світ з Україною. Я чула вигуки: «Слава Україні! Героям Слава! Glory to Ukraine!».

Схожі новини