Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Путінським "Нічним вовкам" заборонили в'їзд до Польщі

  • 24.04.2015, 23:50
  • 1 033

Міністерство закордонних справ Польщі заборонило в'їзд до країни представникам російського байкерського клубу "Нічні вовки".

Про це інформує Еспресо.TV. із посиланням на прес-службу МЗС Польщі.

За повідомленням МЗС, причиною такого рішення стало те, що відомство занадто пізно дізналося про  мотопробіг, який готують "Нічні вовки", маршрут якого пролягає по території країни.

Прес-служба наголосила, що польських дипломатів збентежила "відсутність необхідної, точної інформації, що стосується плану перебування групи в Польщі, точних маршрутів переїздів та зазначення місць ночівлі членів клубу. А ця інформацію потрібна для забезпечення безпеки мотоциклістів."

Нагадаємо, російський мотоклуб "Нічні вовки", президентом якого є один з організаторів російського "Антимайдану" і прихильник політики Кремля Олександр "Хірург" Залдостанов, збирається 29 квітня – 9 травня провести мотопробіг "На Берлін" з нагоди 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Маршрут мотопробігу: Москва – Мінськ – Брест – Вроцлав – Брно – Братислава – Відень – Мюнхен – Прага – Таргау – Карлсхорст – Берлін присвячений 70-річчю Перемоги.

 "Нічні вовки" відкрито підтримують політику Володимира Путіна. Президент Росії навіть отримав від них на пам'ять шкіряну куртку з емблемами клубу і в 2009 році проїхав на чолі колони мотоциклістів у Новоросійську.

Як повідомлялося, Німеччина також має намір анулювати шенген "Нічним вовкам". Влада Берліна наголосила, що не дозволить байкерському клубу провести мотопробіг.

Еспресо.TV

Схожі новини