Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Роналду завершить кар'єру в «Аль-Насрі»?

Чутки про повернення Криштіану до лісабонського «Спортинга», де він починав грати, не підтверджуються

Криштіану Роналду. Фото flickr.com
Криштіану Роналду. Фото flickr.com

За інформацією саудівських ЗМІ, після недавнього матчу проти «Аль-Ахлі» португальський форвард «Аль-Насра» Криштіану Роналду заявив керівництву свого клубу, що повністю відпрацює свій контракт, чинний до червня 2025 року. А відтак, схоже, що завершити свою блискучу футбольну кар'єру Роналду хоче саме в «Аль-Насрі».

Як розповів у соцмере­жі X (раніше Twitter) саудів­ський журналіст Абдулазіз Аль-Осаїмі, Роналду запев­нив власників «Аль-Насра», що чутки про його повернення до Європи не мають під собою ґрунту. Ба більше, мовляв, за­вершити свої виступи як про­фесійний футболіст Криштіану хоче саме в «Аль-Насрі». Піс­ля відпрацювання контракту зі саудівським клубом Ронал­ду буде вже 40 років, тож такий варіант є цілком імовірним.

Чутки про можливе повер­нення Роналду до Європи по­ширили раніше медіа Порту­галії. За їхньою версією, мати Криштіану, до порад якої він зазвичай прислухається, хоче, аби її зірковий син знову одяг­нув футболку лісабонсько­го «Спортинга», в якому почи­нав свою професійну кар'єру… Поза тим, європейські й аме­риканські спортивні ЗМІ пові­домляли про ймовірний пере­хід Роналду до «Інтера» з Маямі (за цей американський клуб виступає український захис­ник Сергій Кривцов). Мовляв, у флоридському «Інтері» буде створено суператакувальний дует — португалець Криштіа­ну Роналду й аргентинець Ліо­нель Мессі… Але не склалося.

У матчі проти «Аль-Ахлі» Ро­налду, який виступає за «Аль-Наср» від січня цього року, забив двічі (усього в саудів­ському вищому дивізіоні в ак­тиві Криштіану вже 9 голів), і «Аль-Наср» переміг із рахун­ком 4:3. Хоча сезон цей клуб розпочав невдало, з двох по­разок, перемоги у наступ­них п’яти матчах підняли «Аль-Наср» на п’яте місце в турнірній таблиці. Від чинного чемпіона Саудівської Аравії, клубу «Аль-Іттіхад», команда Роналду від­стає лише на три очки.

На початку вересня Кри­штіану у матчі проти «Аль-Газма» забив свій 850-й (!) гол у кар'єрі. Роналду заявив тоді, що на цьому не зупиниться. До червня 2025-го ще є час… Може, зірковий португаль­ський бомбардир доведе лік забитих голів до тисячі?

А тим часом…

На честь національного свя­та Саудівської Аравії Кришті­ану Роналду та інші зірки «Аль-Насра» влаштували особливу фотосесію — у тради­ційному для королівства одязі.

У далекій Саудівській Аравії Криштіану Роналдо почувається як удома... Фото Instagram
У далекій Саудівській Аравії Криштіану Роналдо почувається як удома... Фото Instagram

Компанію португальцю склали, зокрема, хорват Мар­цело Брозовіч і сенеґалець Са­дьо Мане.

Схожі новини