Передплата 2024 ВЗ

VIP-квитки на «Баварію», по 4,5 тисячі, ще залишилися...

Тільки колективних заявок на майбутній суперматч Ліги чемпіонів у Львові надійшло від 70 тисяч фанів

Попри відсутність у Львові спортивних афіш, місто живе в очікуванні “історичного” поєдинку Ліги чемпіонів між донецьким “Шахтарем” і знаменитою мюнхенською “Баварією”, який відбудеться наступного вівторка, 17 лютого. Кожне друге запитання у галичан — про квитки на футбол. Проблема майже не вирішувана — якщо і залишилися перепустки на “Арену Львів”, то лише у vip-ложі. Недавно в одну зі спортивних організацій, куди передали квиток вартістю 4500 грн., зайшов респектабельний чоловік і, не вагаючись, викупив його. Просив зарезервувати ще вісім квитків преміум-класу для своїх друзів. Невеличка деталь: ціна цих квитків аналогічна вартості поїздки одного вболівальника на матч-відповідь у Мюнхені (автобус туди-назад, ночівля і харчування у Чехії, квиток на “Альянц Арену”).

За інформацією “Високого Замку”, тільки колективних заявок на перший поєдинок в офіс “гірників” надійшло понад 70 тисяч (при тому, що “Арена Львів” вміщує трохи більше 34 тис. глядачів). Зважаючи на небувалий ажіотаж, адміністрація стадіону розширила трибуни на 500 місць, “оптимізувавши” ложу преси. Попри те, що квитки у цьому секторі, за деякими даними, коштуватимуть по 1 тис. грн., це навряд чи вгамує апетит футбольних фанів, які мріють наживо побачити Гвардіолу, Нойєра, Лама, Швайнштайгера, Боатенга, Роббена, Рібері, Гьотце, Алонсо, Мюллера, Левандовського та інших суперзірок...

Колективні прохання розглядатимуть в останню чергу — після того, як задовольнять заявки власників клубних абонементів “Шахтаря”, тих, хто має перепустки на матчі “гірників” у першому колі, хто заповнював анкети і “Листи очікування”, купував квитки на попередні зустрічі ЛЧ через Інтернет. Як розповів кореспонденту “Високого Замку” директор “Арени Львів” Денис Ринський, він особисто придбав собі два квитки, отримавши відповідну SMS-ку з клубу як такий, що раніше купував перепустки на осінні матчі Ліги чемпіонів і при цьому заповнював анкету. У вільному продажу квитки навряд чи будуть. Як заявили в адміністрації “Шахтаря”, це зроблено для того, щоб запобігти спекуляціям. Утім, уникнути цього навряд чи вдасться. Уже є спритники, які пропонують піти на вівторковий футбол за 400-500 грн. — при тому, що номінал квитка вони придбали за 100 грн.

Гарячі дні настають і для працівників “Арени Львів”, які готуються гідно обслужити “матч матчів”. Для прибирання території від снігу, крім власної, вони задіюють і міську комунальну техніку, посилено “чаклують” над газоном. “Спільно з “Шахтарем” зробимо все, щоб стадіон виглядав бездоганно, щоб матч відбувся на найвищому рівні”, — сказав автору цих рядків директор “Арени Львів”.

Схожі новини