Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Ремонт автошляху допоможе розвантажити альтернативну дорогу Тернопіль — Львів — Рава-Руська»

Дорожники Львівщини відновлюють прикордонну трасу Червоноград — Рава-Руська

Фото умовне з Фейсбуку Служби автомобільних доріг у Львівській області
Фото умовне з Фейсбуку Служби автомобільних доріг у Львівській області

У Львівській області - капітальний ремонт міжнародної траси Червоноград — Рава-Руська, яка веде до двох польських пунктів пропуску: Рави-Руської та Угринів — Долгобичув. Так, на прикордонній дорозі Червоноград — Рава-Руська уже ставлять асфальт, ділянку дороги відкриють цього року. Дорогу латають з минулого року, використовують на це кошти польського кредиту, проте ціну не озвучують.

Як повідомив «ВЗ» начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза, дорога Червоноград — Рава-Руська має стратегічне значення для Львівщини, з'єднує міжнародні пункти пропуску «Угринів — Долгобичув» та «Рава-Руська — Гребенне». Також дорога веде до майбутніх КПП «Белз — Будинін» та «Варяж — Усьмеж». Ремонт цього автошляху допоможе розвантажити альтернативну дорогу Тернопіль — Львів — Рава-Руська.

«Також зможемо забезпечити найкоротший шлях від пункту „Рава-Руська — Гребенне“ у напрямку Волинської області, — наголошує чиновник. — Кілька дорожніх бригад одночасно працюють на об'єкті. Цього року плануємо завершити ремонтно-будівельні роботи в повному обсязі на автошляху від Червонограда до Рави-Руської довжиною 53 кілометри. Ремонт автошляху відбувається за допомоги міжнародного проєкту „Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до українсько-польського кордону“. Дорога Червоноград — Рава-Руська — це останній об'єкт, який ми капітально відновлюємо за цим проєктом».

Схожі новини