Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

FPV-дрони для бійців штурмового батальйону «Да Вінчі»

  • 12.04.2024, 18:07
  • 302

Петро Порошенко на східному напрямку передав будівельну техніку, FPV-дрони, «Мавіки», пересувні майстерні та інше спорядження підрозділам інженерних військ, танкістам і штурмовикам

Фото зі сторінки Фб Петра Порошенка
Фото зі сторінки Фб Петра Порошенка

«Легенди. Воїни, яких ви бачите на фото, пройшли всі найгарячіші точки цієї війни. Дехто — з 2014, дехто — вже після повномасштабного вторгнення. Всі - добровольці, і такої Сили Духу, що швидше зігнеться метал. Легендарна 67 бригада, 1 окремий штурмовий бат «Да Вінчі», в якому служать мої близькі друзі і члени «Братів по Зброї», — розповів пʼятий президент на своїй сторінці у Facebook.

«Воїни, які вперто стоять на позиціях попри те, що ворог тисне і пре. Ми привезли їм сотню FPVшок „Пегас“. При дефіциті снарядів, який сьогодні маємо, — це найпотужніший елемент бойової роботи. Передали і наш надійний ПАРМ на базі DAF Layland та прально-душовий комплекс», — пише Порошенко.

«Для роботи і вдень, і вночі танкістам 3-ї окремої танкової бригади потрібні Мавіки різної модифікації. Тому, окрім пересувної авторемонтної майстерні, ми привезли і DJI Мavic», — показує Петро Порошенко.

«І, звісно, фортифікації. Ми привезли екскаватори, які забезпечуватимуть роботу сил підтримки безпосередньо на „передку“. Передаємо їх 47-ій та 48-ій інженерним бригадам. Так наша команда продовжує роботу з побудови фортифікаційних споруд на Сумщині, а тепер і на Сході. Бо ворог скалить зуби, погрожуючи наступом. Вірю, що єдине, що їх чекає, — це отримати по зубах», — резюмує Петро Порошенко.

Схожі новини