Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сьогодні римо-католики та протестанти відзначають Великдень

  • 31.03.2024, 14:15
  • 460

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський привітав з Великоднем українських захисників та міжнародних партнерів, які святкують за західним обрядом

Фото: Олександр Сирський
Фото: Олександр Сирський

Про це Сирський написав у Фейсбуці.

«Щиро хочу привітати всіх українських військовослужбовців-християн, які сьогодні відзначають Великдень! Особливі мої слова подяки та підтримки тим воїнам, які не можуть розділити радість цього святкового дня зі своєю родиною і нині перебувають на передовій, відбиваючи російські атаки. Мої щирі привітання нашим союзникам та партнерам у країнах вільного світу, які сьогодні відзначають найбільше християнське свято», — зазначив головнокомандувач.

Сирський заявив, що в цей день хоче нагадати: український народ нині стоїть на захисті не лише України та її незалежності, а й безпеки всієї Європи.

Жителі європейських країн «мають можливість святкувати у безпеці й мирі завдяки стійкості та героїзму українських воїнів».

«Великдень — це свято перемоги світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Цього дня бажаю усім міцного здоров’я, сили, мужності та нехай Воскреслий Господь, який переміг смерть, дає нам сили для перемоги над ворогом та утверджує нас у боротьбі добра над злом! З нами Бог! Ми переможемо», — наголосив він.

Схожі новини