Передплата 2024 «Добрий господар»

Із 1 квітня у Львові будуть ремонтувати верхню частину вул. Шота Руставелі

  • 30.03.2024, 10:25
  • 497

І 1 і до 22 квітня буде тривати ремонт вул. Шота Руставелі, на ділянці від вул. Волоська до вул. Архипенка — верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт

Фото Львівської міськради
Фото Львівської міськради

Тому рух приватного транспорту організують у напрямку до центру нижньою частиною вулиці — за маршрутом громадського транспорту.

Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За даними Галицької районної адміністрації, верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, у незадовільному стані. Дорожнє покриття на вулиці має значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни. Отож, підрядна організація ШРП «Галицького району» відремонтує цю частину вулиці - перестелить існуючу бруківку, вирівнявши всі нерівності. Площа робіт — орієнтовно 400 м2. Враховуючи значний обсяг ремонту, він триватиме протягом до 3-х тижнів.

На вказаній ділянці дороги громадський транспорт не курсує, лише приватний, у напрямку до центру. На час ремонту приватний транспорт курсуватиме нижньою частиною вулиці Шота Руставелі, як це зараз робить громадський транспорт.

Схожі новини