Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У селі на Прикарпатті люди на незаконному блокпості побили жінку з дитиною

  • 07.02.2024, 16:15
  • 856

В селі Космач у Косівському районі Івано-Франківської області розлючений натовп на самовільно встановленому блокпості побив жінку з дитиною — жительку сусіднього села. Про інцидент потерпіла жінка Іванна Ванджурак розповіла у Facebook. Поліція підтвердила інцидент та відкрила кримінальне провадження

Фото: Іванна Ванджурак
Фото: Іванна Ванджурак

За словами жінки, вона їхала з шестирічною донькою у Космач на «Нову пошту», її автомобіль зупинив натовп розлючених жінок, які тримали в руках дубинки та металеві предмети.

«Я відкрила вікно, і вони зразу почали наїжджати на мене зі словами «хто ти така, куди ти їдеш, якого х*я ти приїхала до нас в село. Я їм пояснила, що їду з дитиною на «Нову пошту», і що я місцева із сусіднього села. Вони з наїздом сказали, щоб я показала свій телефон, чи я їх там не знімала. Я зразу взяла в руки телефон і одній жіночці все показала, вона побачила що там нічого немає і сказала «ну, нехай їде поки їде»», — розповіла Іванна Ванджурак.

Жінка повідомила, що коли вона поверталася назад, її знову зупинив розлючений натовп.

«Я дивлюся, як всі ці люди просто йдуть на мою машину. Я встигла замкнути двері, і відкрила вікно, і декілька осіб почали мене знову питати, хто я така, що я точно не місцева, бо вони мене не знають, і що я „наводчиця воєнкома“! Що я приїхала до них в село здавати їх і здавати їхніх чоловіків», — розповіла потерпіла.

Але в один момент один вуйко закричав: «Всі сюди, це не та машина, яка нам потрібна була, ми попутали!!!» В той момент приїхала інша машина і натовп переключився на неї.

Жінка стверджує, що їй діагностували струс мозку, а дитині — перебій носа. У поліції, за її словами, відкрили кримінальне провадження.

Поліція підтвердила інформацію про побиття в Космачі.

Схожі новини