Передплата 2024 «Добрий господар»

40-річна львівʼянка Ірина народила 11-ту дитину

  • 26.01.2024, 14:20
  • 1 668

У пологовому відділенні Львівської обласної клінічної лікарні 40-річна Ірина народила 11 дитину

Фото: Львівська обласна клінічна лікарня
Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

Про це повідомили у Львівській обласній клінічній лікарні.

«Ірині 40 років, це її 11 дитина. Найстаршому сину 17 років, а найменшому всього кілька днів. Святослав, так назвали хлопчика, народився із вагою 3 кг 700 грамів. Пологи пройшли успішно, команда спрацювала професійно, злагоджено і чітко», — йдеться у повідомленні.

Ірина певний період часу була під професійним спостереженням медиків у відділенні екстрагенітальної патології, адже зважаючи на загальний стан здоровʼя та 11 -ті пологи, жінка потребувала професійної опіки. Майбутньою мамою опікувався лікар акушер-гінеколог Максим Костів.

А вже безпосередньо у пологовому залі поруч з Іриною були акушер-гінеколог Сергій Ігнатович зі своїми старшими колегами та наставником, зокрема із завідувачем пологового відділення Володимиром Солощенком, акушеркою Валентиною Зубачик та лікарем- неонатологом Іриною Лут.

Сергій Ігнатович каже, що вдячний своїм колегам за професійну підтримку та допомогу, адже відповідальність була чимала.

«Радію, що маю можливість працювати з висококласними фахівцями, вчитися у них і здобувати навички, — розповідає акушер-гінеколог. — Добре, що все вдалося, пологи пройшли без ускладнень і народився здоровий хлопчик».

Ірина вдячна команді пологового за злагоджену роботу і гарне ставлення.

Команда пологового будинку подарувала Ірині і її малечі необхідні речі: кошик для перевезення дитини, ванночку, одяг, пеленки, підгузки та іграшки для маленького Святослава.

Схожі новини