Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Блогерка Пренткович пояснила, чому її чоловік відпочивав на Мальдівах

  • 25.01.2024, 15:25
  • 3 533

У мережі не вщухає скандал навколо української блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович та її цивільного чоловіка і батька молодшого сина Андрія Гонковського. Бізнесмен виїхав у Польщу на благодійний захід, отримавши дозвіл як волонтер, але опинився з коханою і дітьми на Мальдівах

Фото: Тетяни Пренткович
Фото: Тетяни Пренткович

Обурена цією ситуацією українка та SMM-стратег Валерія, за якою в мережі стежить понад 13 тисяч підписників, вирішила написати Пренткович, аби почути бодай якісь думки інфлюенсерки щодо скандалу.

На думку блогерки з Тернополя, її чоловік не порушував та не обходив закон.

«Його б не випустили за кордон, якби він не зробив стільки хороших справ. Ви знаєте, що виїзд зараз складний, і власне всі документи про куплені авто, автобуси тощо з власних грошей дають змогу перетинати кордон, бо це і називається волонтер», — наголосила Пренткович.

Коли у неї уточнили, чи вважає вона, що дозвіл на виїзд за кордон з метою волонтерства дозволяє також відпочивати на Мальдівах, Пренткович зауважила, що інші українські чоловіки не роблять цього, бо просто не можуть собі цього дозволити.

«На Мальдіви і до війни не всі могли», — заперечила вона.

Коли Валерія уточнила, що подібна схема є лазівкою для того, щоб обійти закон, Пренткович відповіла, що Гонковський відпочивав на дорогому курорті, бо робить гарні справи.

«Ви ж розумієте, що виїхати просто так не можна. А можна, лише коли робиш щось хороше», — заявила блогерка.

Вона також зазначила, що не бачить різниці між відпочинком у Карпатах та «на морі» за кордоном, додавши, що її чоловік «на законних підставах перетнув кордон».

Схожі новини