Передплата 2024 «Добра кухня»

23 січня 2024 року в м. Новояворівськ Яворівського району відкрився перший центр обслуговування клієнтів під брендом Львівської філії «Газмережі»

  • 24.01.2024, 10:58
  • 567

У новому центрі обслуговування 30 тисяч жителів Новояворівської громади зможуть отримати консультації

Вони стосуватимуться розрахунків, реєстрації в онлайн-сервісах, приєднання до системи газопостачання, розробки проєктної та технічної документації, реконструкції систем газопостачання, технічного обслуговування будинкових газових мереж та приладів.

«Наші основні пріоритети у роботі - це забезпечення якісного сервісу й налагодження конструктивного діалогу зі споживачами. Тому в новому центрі обслуговування ми створили всі умови для того, щоб відвідувачі могли максимально швидко вирішити всі питання, пов’язані з розподілом та транспортуванням газу», — зазначив в.о. директора Львівської філії «Газмережі» Роман Калагурський.

Наразі у Львівській області працює вже 22 центри обслуговування клієнтів. Споживачі Львівської філії «Газмережі» можуть отримати послуги у Львові, Пустомитах, Самборі, Стрию, Червонограді, Миколаєві, Дрогобичі тощо. Тепер до цих міст доєднався і Новояворівськ.

Новий центр обслуговування клієнтів працюватиме з понеділка по четвер з 8:00 до 17:15 та в п’ятницю з 8:00 до 16:00, за адресою: вул. Шевченка 10.

За редакції Марти Шеремет