Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

рф атакувала Україну «Кинджалами»

  • 13.01.2024, 09:10
  • 607

У ніч проти 13 січня, а також зранку російсько-окупаційні війська здійснювали ракетну атаку по території України, зокрема, із застосуванням «кинджалів» та Х-31П. У низці регіонів лунали вибухи

Фото: BBC
Фото: BBC

Про це повідомляли Повітряні сили Збройних сил України.

У Рівненській області під час повітряної тривоги працювали сили протиповітряної оборони. Все минулося без пошкоджень і наслідків, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

Також вранці росіяни атакували Полтавщину — в області працювала ППО, написав голова ОВА Філіп Пронін. На подвірʼя одного з приватних будинків у Кременчуцькому районі впала ракета, яка не розірвалася. Минулося без постраждалих, але було пошкоджено господарчу споруду. На місці працюють профільні фахівці.

Протиповітряна оборона працювала й у Чернігівській області. Там є пошкодження, однак поки влада не розголошує деталей. На місцях працюють профільні служби. Попередньо, минулося без постраждалих, розповів начальник ОВА Вʼячеслав Чаус.

На Кіровоградщині, де теж відпрацювали захисники неба, попередньо, обійшлося без постраждалих і руйнувань, зазначив керівник області Андрій Райкович.

Також ППО працювала і в Кривому Розі. Про це повідомив керівник Олександр Вілкул.

Схожі новини