Передплата 2024 ВЗ

Зеленський і Залужний привітали ЗСУ із Днем сухопутних військ

  • 12.12.2023, 13:15
  • 633

Президент України Володимир Зеленський привітав українських військовослужбовців із Днем сухопутних військ України та подякував їм за можливість пишатися міццю української армії

Фото: Володимир Зеленський
Фото: Володимир Зеленський

«Сухопутні війська України. Майже 600 тис. воїнів різних родів військ. Сміливі. Героїчні. Потужні. Багатьох відзначено державними нагородами. Багатьох пам’ятатимуть завжди побратими за силу й допомогу в бою. Багатьом вдячні наші люди за звільнення нашої землі, міст і сіл, за можливість пишатися потужністю української армії. Багатьох ми сьогодні згадуємо, коли вшановуємо українських героїв, які віддали свої життя заради нашої держави й людей», — написав Зеленський у телеграмі у вівторок уранці.

Він подякував «кожному солдату, кожному сержанту, кожному командиру за міць, яку ви даєте нашій державі».

Зі свого боку головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у своєму привітанні назвав Сухопутні війська «надійною основою української армії».

«Другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах великої війни, захищаючи країну від російської ворожої навали. Ви — надійна основа української армії. Міцний щит та гострий спис, що нещадно знищує противника! Ви знаєте ціну кожного клаптика української землі. Ваша незламна воля та мужність є гордістю нашої держави! Дякую кожному воїну, хто боронить країну в складі Сухопутних військ Збройних сил України, захищаючи рідний дім та майбутнє наших дітей», — написав він у телеграмі.

«З вами пам’ять і слава наших загиблих побратимів. З вами вірність країні, обов’язку і присязі!» — додав головнокомандувач.

Схожі новини