Передплата 2024 «Добрий господар»

Різдвяне свято для дітей загиблих героїв

  • 11.12.2023, 11:41
  • 390

ГО Родини «Небесної Сотні» вже не один рік опікується дітьми героїв, які загинули під час Революції Гідності та на війні проти російської агресії. Після Святого Миколая традиційно починаються передріздвяні дні, і волонтери намагаються подарувати дітям загиблих за Україну трохи радості і позитивних емоцій

Фонд Порошенка цього року, як і завжди, передав для дітей захисників солодкі подарунки. А в офісі «Євросолідарності» для них влаштували свято.
«Цикл новорічно-різдвяних свят розпочався, і сьогодні у нашому офісі було чудове свято для дітлахів загиблих героїв, якими опікується ГО Родини „Небесної Сотні“. Я дякую Юлії Цепун та Ярославу Бондаренку за те, що вже багато років опікуєтеся родинами наших героїв: тих, хто відстоював демократичні та європейські цінності під час Революції Гідності; тих, хто пішов боронити незалежність та територіальну цілісність у 2014-му; тих, хто став на захист України у 2022-му і боронить нашу країну дотепер», — написала Марина Порошенко.

«Ми вдячні кожному з них, за їхню самопожертву, відвагу та героїзм, робимо все можливе, щоб допомогти їм у цій боротьбі і, звичайно, не залишаємо без уваги їхні родини та їхніх дітей. Радію, що й сьогодні нам вдалося подарувати їм краплину радості, добра та передати подарунки від Святого Миколая», — пише Марина Порошенко.

«Щиро вірю, що спільно ми подолаємо всі труднощі. І в прийдешньому році святкуватимемо таку довгоочікувану перемогу», — переконана Марина Порошенко.

Схожі новини