Передплата 2024 «Добрий господар»

У США чоловік виграв у лотерею $ 1,35 млрд і подав до суду: що відомо

  • 18.11.2023, 13:15
  • 886

Американець Джон Доу зі штату Мен виграв джекпот лотереї Mega Millions у розмірі $ 1,35 мільярда та подав до суду на матір своєї доньки, оскільки вона розповіла його родичам про виграш

Фото з мережі
Фото з мережі

Про це повідомляє видання People.

У матеріалах судової справи йдеться, що відповідачка Сара Сміт підписала угоду про нерозголошення інформації про виграш батька своєї дитини до червня 2032 року — тоді їхній дочці виповниться 18 років.

Однак під час телефонних розмов жінка не втрималася і розповіла про виграш родичам чоловіка — його батькові, мачусі та сестрі.

Тепер Джон Доу вимагає від Сари Сміт назвати імена тих, кому вона надала «несанкціоновану» інформацію, а також компенсувати збитки в сумі не менш ніж $ 100 тисяч.

«Внаслідок несанкціонованого розкриття інформації Джону Доу завдали непоправної шкоди, існує безпосередня і неминуча небезпека того, що Джон Доу продовжуватиме страждати від непоправної шкоди, від якої немає адекватних засобів правового захисту», — ідеться в позові.

Виграшний білет переможець лотереї придбав ще 13 січня в місті Лебанон (штат Пенсільванія) у Hometown Gas & Grill. Він обрав одноразову виплату в розмірі $ 723 564 144 (без урахування податків).

Схожі новини