Передплата 2024 «Добра кухня»

Фотовиставка «Неймовірна» вийшла друком в журналі «Business Woman»

  • 27.09.2023, 18:15
  • 643

Фотопроєкт, що розповідає про прикордонниць ОКПП «Київ» з’явився у спецвипуску журналу «Business Woman». 12 сторінок журналу присвячені прикордонницям-захисницям України

«Звичайно, ми підтримали фотопроєкт та реалізували його у своєму журналі. Він про неймовірних жінок, які можуть все. Які вміють готувати, які вміють захищати, які вміють розраджувати та допомагати. І в цей непростий час, в країні, де йде війна, бути тилом та бути на передовій. Бути захисницями і бути тими жінками, які є взірцями і прикладом для всіх інших жінок країн світу та різних професій», — зазначила президентка Business Woman Club Анна Крисюк.

Нагадаємо, фотопроєкт «Неймовірна» — це історії жінок сьогодні, тих які створюють нову історію України. На фотоілюстраціях — 10 різних прикордонниць з різними долями. Це жінки, які на момент повномасштабного вторгнення проходили службу на Київщині в столичних аеропортах і здійснювали прикордонний контроль, ті, хто служили у Маріуполі і момент повномасштабного вторгнення застали у цьому місті. Це жінки, які служили у зоні АТО чи ООС ще з 2014 року. Жінки, які мали можливість звільнитися, але лишились вірними присязі, своєму народові — і зараз продовжують виконувати завдання з охорони й оборони нашої країни.

«ОКПП „Київ“ — один з органів охорони кордону, де гендерну рівність можна чітко простежити. До початку повномасштабного вторгнення в ОКПП „Київ“ служили 48% жінок-прикордонниць. Зараз вони продовжують службу на рівні з чоловіками», — резюмував начальник Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», полковник Олег Трофіменко.

Також у просторі «Вільна» у Житомирі від сьогодні працюватиме виставка «Неймовірна». Загалом вона буде представлена у 29 просторах «Вільна» по всій Україні. Наразі фотопроєкт вже реалізований у більш ніж 10 просторах.

Фотопроєкт «Неймовірна» реалізований з ініціативи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

Світлини героїнь зробила фотографиня із Борисполя Оксана Шевченко.

Схожі новини