Передплата 2024 «Добрий господар»

Колумбієць за 6 місяців вивчив українську мову

  • 28.04.2024, 15:45
  • 673

Львівський блогер Ніколас Карма показав колумбійця, який приїхав до України, зокрема до Львова, та за 6 місяців заговорив українською мовою. Колумбієць навчився майже вільно розмовляти чужою мовою, а його друг із Еквадору на подив Ніколаса Карми відповів, що «так і потрібно» робити

Фото: Скрін
Фото: Скрін

Ролик зʼявився в Instagram блогера і зібрав понад 30 тисяч лайків. У коментарях українці розхвалили хлопця та поставили його в приклад співгромадянами, які не вчать рідну мову, апелюючи до фрази «какая разніца».

Ніколас Карма зустрів двох іноземців із українкою у Львові коли проводив опитування «скільки коштує ваш look». Чоловік залюбки поділився інформацією, називаючи деякі ціни в гривнях.

«Так і треба — вчити українську мову», — сказав уродженець Еквадору, а його друг додав: «Я дуже люблю Україну».

«За 6 місяців колумбієць вивчив українську. Українець все життя: «да какая разніца», «Українську краще знають, ніж деякі українці», «От задоволення чути від іноземців, що так і треба! А коли ж дійде до тих, кому дійсно треба?» «Так і треба! Розумієте? Так і треба!» «Браво. Хлопчина з Колумбії і розмовляє українською. Беріть приклад ті, що понад 30 років живуть в Незалежній Україні і досі не можуть вивчити державну мову», — написали українці.

Схожі новини