Передплата 2024 «Добра кухня»

У лісі на Золочівщині заблукала дитина

  • 21.09.2023, 17:35
  • 633

19 вересня близько 18:00 на Золочівщині дівчинка вийшла з дому та заблукала в лісі, що знаходиться поблизу їх села

Рятувальники знайшли дівчинку, що заблукала. Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області
Рятувальники знайшли дівчинку, що заблукала. Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області

Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Львівській області.

«20 вересня о 02:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від поліції про те, що в лісовому масиві поблизу с. Боратин Золочівського району заблукала місцева мешканка, 2012 року народження.

Як стало відомо, 19 вересня близько 18:00 дівчинка вийшла з дому. Згодом, дитина зателефонувала батькам, що заблукала в лісі, що знаходиться поблизу їх села. Після цього телефонний зв’язок з дитиною обірвався. Стурбовані батьки намагались спочатку, самостійно розшукати доньку, але коли зрозуміли що їхня спроба марна, звернулись про допомогу до екстрених служб", — повідомили у ДСНС у Львівській області.

До пошуків дитини були залучені працівники поліції, лісового господарства, місцеві мешканці, рятувальник, а також оперативна група Золочівського районного управління.

Для пошуку дитини було залучено службову собаку Джин та використовувався безпілотник.

Під ранок, дитина, змогла знову вийшла на зв’язок. Це допомогло зорієнтувати фахівців в якому квадраті шукати. Телефон дитини був майже розряджений. Тож, найближча пошукова група була направлена до орієнтовного місця знаходження дівчинки. Використовуючи звукові та світлові сигнали спецавтомобіля рятувальників, дитину було знайдено. Медичної допомоги дівчинка не потребувала.

Стомлену, але неушкоджену дитину працівники поліції доправили до батьків.

Схожі новини