Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чи проголосують у ВР закон про спрощене отримання УБД?

  • 18.09.2023, 09:14
  • 531

Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що його ініціатива максимально спростити процедуру отримання статусу учасника бойових дій підтримується депутатами з різних фракцій, і вже цього тижня може бути проголосований відповідний законопроєкт

«Бюрократи пустили воїнів через паперове пекло, в результаті якого з мільйона військових лише 30 тисяч отримали УБД. Запропонована мною пропозиція дозволить, знаходячись навіть на фронті, в лікарні, на реабілітації, — швидко та в електронному вигляді отримати УБД. Бо це пільги для їхніх сімей, лікування для ветеранів та військовослужбовців, навчання дітей воїнів, реабілітація та багато іншого», — нагадав Петро Порошенко.

«Тиждень тому я зареєстрував свій законопроєкт. Тоді закликав долучитися й інші політичні сили. За цей час участь в його розробці взяли різні фракції, в тому числі владна. Над ним працювала робоча група, і ось буквально зараз ми віддали на підписання всім народним депутатам ще один законопроєкт про швидке надання посвідчення учасника бойових дій», — повідомив Порошенко.

«Сподіваюся, що він буде ухвалений вже цього тижня. Так само, як і зміна керівництва комітету свободи слова, яким, не дивлячись на підозри, і досі керує Шуфрич», — резюмує пʼятий президент.

Схожі новини