Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тандем швидкості та якості: як вибрати Інтернет у Львові?

  • 11.08.2023, 15:20
  • 556

Стабільний високошвидкісний Інтернет для дому став нагальною необхідністю. Тенденції віддаленого формату навчання чи трудової діяльності лише посилили запит у якісних телекомунікаційних послугах.

Клієнти у Львові та інших містах почали більш прискіпливо вивчати пропозиції провайдерів. А останні ефектно підкреслюють та навіть перебільшують свої переваги, ускладнюючи користувачам вибір дійсно якісного Інтернету. Але знайти бажане можливо, якщо проаналізувати пропозиції уважніше.

Підключення та рівень технологій

Процедура підключення нового абонента — пріоритетний фактор, який викликає побоювання у багатьох користувачів. На початковому етапі можна уникнути непорозумінь, якщо провайдер підключає клієнта швидко і без складнощів. Наприклад, щоб провести Інтернет Львів від Volia, потрібно лише вказати ім'я та контактний телефон у формі на сайті. Менеджер перетелефонує, щоб узгодити подробиці, а також допомогти з вибором тарифного плану. Уже на наступний день майстер все підключить, а користувач отримає:

  • доступ до мережі зі стабільним з'єднанням та гарним сигналом;
  • високу швидкість обміну передавання та отримання даних;
  • трафік без ліміту на об'єм;
  • можливість роздавати Інтернет на різні пристрої через локальну мережу Wi-Fi.

Якість наданих послуг забезпечується сучасними технологіями, які провайдер постійно удосконалює. Volia понад 20 років працює у сегменті й уміє впроваджувати інновації розумно та обережно, без незручностей для клієнтів. Завдяки потужним технологіям надійність сигналу та швидкість трафіку не залежать від географії. Погодні умови також не впливають на постійність Інтернету, абоненти завжди отримують послуги в повному обсязі.

Додаткові опції для тарифів та підтримка

Базовий перелік опцій тарифного плану не може бути досконалим і підходити для всіх. Неважливо, скільки пакетів доступно, кожному хочеться адаптувати набір послуг під себе і додати щось ще. Volia дозволяє замовити додаткові послуги за бажанням. У будь-якій комбінації можна замовити:

  • гіпершвидкість, що до максимуму збільшує швидкість трафіку незалежно від тарифу;
  • фіксована IP, що прив’язує до пристрою абонента постійну адресу;
  • антивірусне ПЗ, що захищає комп’ютер та інше обладнання від різноманітних загроз.

Коли обираєте провайдера, першочергово потрібно дізнатися, як можна провести Інтернет у Львові, наскільки проста ця процедура. Також варто уточнити, чи є можливість індивідуального доповнення тарифів. А ще важливо заздалегідь з’ясувати, на яку підтримку можна розраховувати. Кваліфіковані консультанти Volia готові надавати чіткі та вичерпні відповіді 24/7, допомагати і на перших етапах користування Інтернетом, і надалі у потрібний момент.