Передплата 2024 «Добра кухня»

«Мене зробили злочинцем!»: Горбунов після скандалу з серіалом за 33 млн заявив, що віддасть свій орден військовим

  • 27.07.2023, 15:45
  • 4 038

Відомий український ведучий та продюсер Юрій Горбунов, який відмовився знімати комедійний серіал «СМТ Інгулець» за гроші з держбюджету після гучного скандалу, вирішив віддати ще й свій орден

Горбунов. Фото з мережі
Горбунов. Фото з мережі

За словами артиста, на отримання нагороди його висунули військові, яким він тепер і хоче віддати відзнаку.

Такий коментар Горбунов дав під час телефонної розмови з ведучими ISLND TV. Продюсер наголосив, що нагороду навіть в руках не тримав.

Орден «За заслуги» ІІ ступеня шоумену вручили за волонтерську діяльність та благодійні концерти у період війни ще в серпні минулого року. Про це Горбунов нібито дізнався від друзів.

«Коли ми звернулися в представництво відділу з питань нагород, нам сказали: „Вас представили військові до ордена. Ми не могли їм відмовити“. Тільки до того моменту ми для військових дали близько 70 концертів… На той момент наша спілка передала ЗСУ близько 400 авто, а сьогодні це більше 800», — пояснив продюсер.

Зірка заявив, що йому приємно бути нагородженим, але фізично цей орден йому ніхто не вручив.

Також ведучий наголосив, що готовий віддати все потрібне на передову, але хоче, щоб працювала і кіноіндустрія.

«Тепер мене зробили злочинцем… Я дуже хочу, щоб працювала економіка і моя індустрія. Я розумію, що є основний фронт… Коли мені зараз телефонують військові з підтримкою в приватних розмовах і кажуть: „А ми дивимося твоє „Скажене весілля“. Бо це комедія, ми хочемо позитивних емоцій“. Ми хочемо таку саму комедію зняти. Я ще раз наголошую, вона не про Поворознюка», — сказав шоумен.

Схожі новини