Передплата 2024 «Добрий господар»

Львів'ян та гостей міста запрошують на чарівне новорічне шоу «ЦИРК 2023»

  • 13.12.2022, 15:03
  • 1 184

З 17 грудня по 29 січня Львівський державний цирк запрошує львів'ян та гостей міста на чарівну новорічну програму «ЦИРК 2023».

На Вас чекають захоплюючі циркові номери — екстремальні трюки акробатів, виступи спритних жонглерів, екзотичних тварин, повітряних гімнастів, звичайно ж, клоунів та чарівного шоу-балету.

«Цирк завжди дарує нам святковий настрій, незалежно від віку чи професії свого глядача. Тільки тут дорослі знову відчувають дитячий захват, а малюки можуть голосно радіти і сміятися разом зі своїми батьками. Влаштуйте незабутні вихідні для всієї родини, купивши квитки на Новорічну програму „ЦИРК 2023“ на сайті цирку lvivcirk.com, сайті квиткового оператора soldout.ua, або ж в касі цирку. Приходьте — артисти приготували для Вас безліч несподіваних сюрпризів і приємних подарунків», — запрошують у Львівському цирку.

Квитки: https://soldout.ua/category/Lviv/circus

У випадку повітряної тривоги дійство буде зупинено та всім присутнім необхідно буде перейти в укриття.

Після відбою повітряної тривоги вистава продовжиться.

Якщо повітряна тривога буде довготривалою — вистава скасовується, а квитки будуть дійсними на наступну дату (про це повідомлятиме особисто адміністрація сайту продажу квитків та адміністрація Цирку).

Кошти за куплені квитки, у випадку відмови щодо перенесення на іншу дату, не повертаються.

Схожі новини