Передплата 2024 «Добра кухня»

Професорка Олеся Кіхтяк припинила голодування через погіршення стану здоров’я

  • 27.09.2022, 10:19
  • 960

Олеся Кіхтяк голодувала шість днів, протестуючи проти рішення Львівської облради припинити діяльність обласного ендокринологічного центру

Фото: скрін з відео
Фото: скрін з відео

Відомо, що ввечері 26 вересня, 55-річна професорка Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Олеся Кіхтяк зупинила оголошене шість днів тому голодування через погіршення стану здоров’я.

Зазначимо, що професорка почала протест через рішення Львівської облради припинити діяльність обласного ендокринологічного центру.

«У зв’язку з загрозою для життя та здоров’я Олесі Павлівни колективи нашого центру та кафедри ендокринології вмовили її припиняти голодування», — повідомили у Львівському клінічному центрі ендокринології. Крім цього, колеги Олесі Кіхтяк подякували їй за її «позицію та непохитну волю».

Донька Олесі Кіхтяк Христина розповіла ZAXID.NET, що за час голодування стан здоров’я її мами різко погіршився, погіршилися результати аналізів. При цьому за весь час протесту не було жодної реакції з боку обласної влади — до неї не навідався жоден чиновник.

Схожі новини