Передплата 2024 «Добра кухня»

Підтримка хворих на COVID: львівські медики станцюють у Підгорецькому замку

  • 25.05.2021, 19:55
  • 660

Лікарі Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф долучилися до міжнародного флешмобу, аби у такий спосіб підтримати усіх, хто хворіє на COVID-19, та медиків, які більше року змушені працювати у посиленому режимі у "ковідних" лікарнях

На Львівщині медики для танців обрали Підгорецький замок, передає «Еспресо.Захід».

«Наша команда завжди була дуже дружня. Ми завжди любимо відзначати дні народження на роботі і просто проводити час разом, тож коли побачили інформацію про цей флешмоб, вирішили зголоситися.

Своє відео ми хочемо зняти у Підгорецькому замку. Ще немає остаточної концепції, але вже є місцевий оператор, який погодився нам допомогти з кліпом. З аматорської роботи претендуємо на щось краще. А поки що поміж змінами намагаємося проводити репетиції і вчити танець", — розповіла «Еспресо.Захід» Людмила Білик, керівниця Буської станції швидкої допомоги.

Читайте також: У Луцьку медики вигадали «антикоронавірусний» танець

Концепція така: медики з різних регіонів записують свій танець, їх об'єднають в одне відео і в День медика його публікують.

Запальний танець медиків складається з трьох частин. Перша — робота працівників «екстренки» до пандемії, друга — нелегкі будні у захисних костюмах в умовах коронавірусу, і третя — найприємніша, коли медики знімають маски, що символізує віру в остаточну перемогу над коронавірусом.

Схожі новини