Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

AHUB відкриває афішу: потрапити на онлайн-події може кожен

  • 06.04.2021, 11:15
  • 1 026

Розповідаємо, як прокачати скіли, дізнатися про нове та цікаво провести час у товаристві неординарних людей

Креативний простір AHUB, що відкрив свою першу локацію у Львові на Площі Ринок, став унікальним місцем сили для бізнесу. За словами творців проєкту, Альфа-Банку Україна, це не просто актуальний коворкінг зі своїми фішками. Це ще й простір для розвитку бізнесу та особистості через неординарні заходи, офлайн чи онлайн. У рамках AHUB AFISHA для усіх бажаючих відбуваються стріми лекцій, обговорення, дискусії та інші корисні заходи. Будуть вони і офлайн, коли карантинні обмеження залишаться позаду.

У банку запевняють, AHUB AFISHA має серйозні плани на майбутні події. Найближчі з них дві Youtube-події, які відбудуться у квітні для всіх бажаючих:

«Мистецтво з Inverium: «Вів'єн Вествуд: натхненна бути собою» з фешн-критикинею Зоєю Звіняцківською

«На тему моди не очікуєш натрапити у проєкті, створеному банківською установою. Хоча насправді це більше про те, як змінювати світ довкола, залишаючись собою. Як це робила свого часу краща дизайнерка Британії Вів’єн Вествуд», — зазначають в Альфа-Банку Україна.

Невтомна і безкомпромісна, це вона створила скандальну футболку з зображенням Єлизавети II, губи якої були проткнуті шпилькою і все це в супроводі провокаційної пісні гурту Sex Pistols — «God Save the Queen». А через 15 років після скандальної витівки королева нагородила Вів’єн Вествуд Орденом Британської імперії за внесок у розвиток моди.

Про те, чому можна повчитись у Вествуд, розповість запрошений спікер Зоя Звіняцківська — історик моди, fashion-критикиня, журналістка, культурологиня, спікерка лекцій Інтелектуальної платформи INVERIUM.

Онлайн-лекція відбудеться 7 квітня, о 19:00. Щоб приєднатися, потрібно просто перейти за посиланням на YouTube у зазначений час ефіру. Глядачі зможуть не лише чути спікера, але й задавати свої питання.

YouTube-шоу: «33 пекельних питання або бліц-історії людей, які змінюють реальність»

Ще одна новація від AHUB AFISHA — прем’єра YouTube-шоу, де у ламповій атмосфері прямого ефіру обговорюються глибокі теми з героями, які надихають змінюватися і змінювати країну.

Гостем першого випуску стане Олександр Борняков, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань розвитку IТ, який курує проєкт Дія City. Він відповість на будь-які пекельні питання, кожне третє з яких буде від глядачів. А ще на гостей події наприкінці чекає сюрприз від спікера.

Онлайн-лекція відбудеться 14 квітня, о 19:00. Подивитися цей ефір можна буде за цим посиланням

YouTube-шоу виходитиме щомісяця. Стежити за цікавими темами можна тут

До речі, попередні події, ефіри яких уже закінчилися, також можна вільно прослухати.

Тут доступна лекція Віктора Комаренка, співзасновника нейротехнологічної компаніїї Beehiveor. Він розповідає про нейрофізіологію впевненості та ділиться цікавими думками про те, як можна використовувати власну невпевненість для розвитку, і бути обережними з культивацією самовпевненості, яку нам нав'язує сучасна культура.

Ще одна корисна подія з програми розвитку особистості AHUB AFISHA — практичне заняття з тренування пам’яті та способів запам'ятовування, які дійсно працюють. Вільно послухати коуча можна тут

Організатори запевняють, що наступні події будуть ще цікавішими та гарячішими, тож слідкуйте за анонсами AHUB AFISHA