Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На сьогоднішньому засіданні РНБО говоритимуть про "безпеку і наведення справедливості"

  • 02.04.2021, 14:55
  • 544

На засіданні Ради національної безпеки і оборони України у п’ятницю, 2 квітня, планують розглянути теми, які стосуються “безпеки і наведення справедливості” в Україні

Про це сказав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу «Україна 24», передає УНН.

«Можу сказати, що сьогодні на РНБО, як на всіх минулих засіданнях, будуть теми безпеки і наведення справедливості в країні», — сказав Тимошенко.

Заступник керівника ОП зазначив, що у Президента не називають конкретних тем до самого засідання. Він не спростував, але і не підтвердив інформацію про те, чи розглядатимуть на засіданні ситуацію на Сході України.

Читайте також: Естонська розвідка попередила про наближення глобальної війни

Нагадаємо, а даними розвідки, Російська Федерація готова до широкомасштабних провокацій проти України.

Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак заявив, що Росія здійснює поступове нарощення військ поблизу державного кордону України — на Півночі, на Сході і на Півдні. Загалом очікується додаткове зосередження до 25 батальйонних тактичних груп, що у сукупності з наявними розгорнутими силами та засобами поблизу державного кордону з Україною створює загрозу воєнній безпеці держави.

Також Хомчак заявив, що Збройні сили України готові до адекватної відповіді як у разі ескалації конфлікту в районі проведення операції Об’єднаних сил, так і у випадку ускладнення воєнно-політичної та воєнно-стратегічної обстановки навколо України.

Кремль прокоментував переміщення військ біля кордону України, заявивши, що це не повинно нікого турбувати.

Схожі новини