Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львів'янці загрожує сім років ув'язнення за поширення власних інтимних фото

  • 02.03.2021, 14:35
  • 1 008

Львівська кіберполіція викрила львів’янку, яка займалась поширенням порнографічної продукції через телеграм-канал. Фото та відео вона пропонувала користувачам переглянути після оплати. 27-річній жінці повідомили підозру у поширенні порнографії

Незаконну діяльність львів`янки викрили працівники управління протидії кіберзлочинам у Львівській області під час моніторингу інтернету, повідомляє Zaxid.net.

«У період від березня 2020 року по лютий 2021 року львів’янка створювала та викладала на одному з телеграм-каналів фото та відео з ознаками порнографії, після чого пропонувала інтернет-користувачам за оплату отримати доступ до їхнього перегляду», — повідомили у пресслужбі поліції.

Читайте також: Викладач Львівської політехніки отримав догану за показ порно студентам: звільняти не планують

Під час обшуків вдома у львів’янки поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки та інші речові докази. За висновками експертів, фото та відео на цих носіях належать до продукції порнографічного характеру.

У поліції уточнили, що жінка поширювала власні фото та відео.

Їй повідомили про підозру за ч.1 та ч.3 ст. 301 ККУ (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваній — до семи років позбавлення волі.

Схожі новини