Передплата 2024 «Добра кухня»

"Галас висмоктаний з пальця": Кадиров відреагував на фото з Уруським

  • 22.02.2021, 19:45
  • 838

Підконтрольний Кремлю глава Чечні Рамзан Кадиров заявляє, що поняття не мав, хто такий Олег Уруський, а тому спокійно ходив з ним поруч на виставці в Об'єднаних Арабських Еміратах

Про це повідомляє телеграм-канал Кадирова.

«До вчорашнього дня я гадки не мав, хто такий Уруський. Знав би — не підпустив. Підійти і, тим більше, потиснути руку таким людям вважаю для себе неприйнятним. Особи, які причетні до численних бід і страждань власного народу на Донбасі і в інших регіонах, для мене нерукопожатні!»

Він заявив, що «весь цей галас висмоктаний з пальця і ​​не вартий навіть ламаного шеляга», і тільки українські чиновники, які не здатні тверезо мислити, могли влаштувати «грандіозний скандал» через знімок, на якому поряд зі Кадировим зображений віцепрем'єр України Олег Уруський.

«Що стосується Уруського, для нього має бути честю опинитися поряд з нами. Тому нехай роздрукує знімок і повісить на найпочесніше місце вдома і на роботі», — додав чеченець.

Читайте також: «Нобелівську премію мені», — Кадиров

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль через соцмережу звернувся до Уруського з вимогою пояснити його фото поряд з Кадировим на церемонії відкриття виставки IDEX-2021 в Абу-Дабі.

Пізніше з'явилося і відео їх спільної «прогулянки».

Уруський пояснив розташування делегатів під час ходи на церемонії протоколом держави-організатора і заявив, що в ОАЕ не мав особистих контактів з Кадировим, але і «шарахатися» від представників країни-агресора не має наміру.

Схожі новини