Передплата 2024 «Добра кухня»

Судді Вовку вручили повістку до ВАКС

  • 24.12.2020, 15:50
  • 683

Детективи Національного антикорупційного бюро вручили голові ОАСК Павлу Вовку повістку про виклик до Вищого антикорупційного суду на 5 січня

Про це повідомляє пресслужба НАБУ у Telegram.

Зазначається, детективи НАБУ вручили особисто голові ОАСК повістку про виклик до ВАКС. Підозрюваного чекають 5 січня 2021 року на наступному судовому засіданні.

«Вручення повістки відбулося під час святкування, організованого екснародним депутатом, президентом одного із юридичних ВНЗ України. На цьому святкуванні оголошений у розшук голова ОАСК перебував як запрошений гість», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Генпрокуратура «зливає» справу судді Вовка: журналіст Бутусов

Нагадаємо, 17 липня 2020 року детективи НАБУ повідомили про підозру в «створенні злочинної організації і захопленні влади» голові Окружного адміністративного суду міста Києва Павлу Вовку, його заступнику та ще п'яти суддям цього суду, а також голові Державної судової адміністрації України Зеновію Холоднюку.

Детективи НАБУ направили генпрокурору проєкти клопотань до Вищої ради правосуддя про надання дозволу на затримання підозрюваних суддів Окружного адміністративного суду Києва.

Голова ОАСК Павло Вовк заявив, що клопотання НАБУ до генпрокурора — маніпуляція, а він та інші судді чисті перед законом.

Згодом, Вовк не з'явився на засідання до ВАКС, де йому мали обрати запобіжний захід.

Схожі новини